img
Врати
Дограма
Слепени греди
Беседки
Градински къщи
Конструкции до 50 м²
Конструкции от 50 м² до 100 м²
Конструкции от 100 м² до 150 м²
Конструкции над 150 м²
Къщи от фасонирани греди
Заведения
За нас

address

АД"ЯВОР-ИД"
Асеновград 4230
ул. "Възрожденци" 6

търг. отдел: +359331 64767, +359887925900

гл.конструктор инж.Митев: тел. +359888 862716

e-mail: javorid@abv.bg
e-mail: iavor@iavor.net

address

Ид. Код: 825 395 602
Дан. N: BG 825 395 602

Работното ни време е :

Понеделник - петък 8 - 17 ч
Събота / Неделя - почивни дни

Фирма АД"ЯВОР-ИД" изработва слепени греди различни размери до 15 метра дължина.

слепени греди слепени греди

"ЯВОР-ИД" е завод с 50-годишна история.

Заводът е започнал от малка работилница за производство на врати, прозорци и мебелировка и непрекъснато обогатява своето производство. През последните 25 години фирмата предлага на своите клиенти сглобяеми дървени къщи.

Фамилията сглобяеми къщи на "Явор" е идеално решение за лесно и бързо построяване на сгради за всички нужди при всякакви условия. Дали ще бъде жилище, вила, детска градина, администрация или клуб, необхдимо е само да го заявите при нас. Къмпинг или комплексно селище също не е проблем за АД "ЯВОР - ИД".
Фамилията сглобяеми къщи е представена от модели с различна застроена площ. Същите сгради могат да бъдат използвани при изграждането и на комплексни селища.

Функционалното разпределение на пространството е съобразено с изискванията за максимален уют, комфорт, ергономичност, звуко- и топлоизолация. Стените представляват набор от унифицирани стенни елементи тип "Сандвич" гипсофазер-вата-гипсофазер. Отвън се полага изолация и минерална мазилка, а отвътре се боядисват или се полагат тапети.

Цялостната конструкция гарантира достатъчна звуко- и топлоизолация, удовлетворяваща изискванията на клиента и е съобразена с климатичните особености на района.

Таванските панели се различават малко от стенните. Покривната конструкция се състои от триъгълни носещи ферми от иглолистна дървесина или от греди, столици и ребра. Самият покрив може да се изпълни с всякакъв вид покривни материали. Стрехите се обшиват с декоративна иглолистна обшивка.

Прозорците се изпълняват по вид и по желание на клиента – тип стъклопакет, комплектовани с жалузи. Вратите може да се изпълнят от масив, с MDF или скинове също по желание на клиента. Остъкляването се извършва на обекта.

Електрическа и водопроводна инсталация се изпълняват съобразно европейските норми и изисквания за този вид дейност. Цялостният монтаж се изпълнява от специалисти. По желание на клиента сградата се предава "до ключ". Сглобяемите къщи се изпълняват в нормален, северен и тропически вариант. Предназначени са за целогодишно ползване като вилни, жилищни и обществено-административни сгради в населени места и извън тях.

АД "ЯВОР - ИД" изгражда с успех къщи от масивна иглолистна дървесина, които в последните няколко години добиха голяма популярност, а именно:

  • Тип “Скандинавски” – къщите се изграждат от трислойно слепени фасонирани греди със заключваща се сглобка в пресечната им точка. Отличават се с добри изолационни качества и излъчване на топлина. Много подходящи за планински райони и за туристически селища.
  • Тип “ Финландски” /”Руски”/ - изграждат се от цели цилиндровани трупи със заключваща се сглобка в пресечната точка на стените. Излъчват много уют и атрактивност и са подходящи за планински райони и сгради свързани с туризъм.

Произвеждат се слепени клинозъбно снадени греди до 15м, беседки, навеси, перголи, барбекюта, дюшеме, ламперия и други градински аксесоари.

В производствената листа на на АД "ЯВОР - ИД" са включени всички видове врати и прозорци тип “стъклопакет” произведен по новите евростандарти. Фирмата изпълнява поръчки и по проекти на клиента, като индивидуално изпълнение.